Din orderstopptid har passerat
Välj ny tid
BLI MEDLEM
/bli-medlem
Redan medlem? Klicka här
för att logga in
ÄR DU FÖRETAGSKUND?
På snabbgross.se kan du ansöka om att bli kund på Snabbgross och läsa mer om hur du blir medlem på Snabbgross Club.
https://www.snabbgross.se
Påsksnittar med Matjessill och Ägg
12 st
Tillagningstid: ca 20-25 minuter
DU BEHÖVER
6 skivor rågbröd
12 filéer matjesill
3 ägg
5 tsk grov senap
Färsk dill
Smör till bröd
GÖR SÅ HÄR
1. Koka äggen så att äggulan blir krämig, cirka 6,5 minuter. Lägg dem sedan i kallt vattenbad.
2. Dela brödskivorna på mitten och skär bort brödkanterna. Bred på smör.
3. Skala äggen och dela dem i fyra delar. Lägg sedan på ägg, matjesillfilé, senap och dill.
Servera!
Svinntips! De överblivna kanterna är goda att steka i smör och ha som topping på ägghalvor eller på gubbröran.
Ingredienser