10 portioner
Tillagningstid: ca 20-25 minuter
DU BEHÖVER
300 g Gastrino tonfisk i olja
300 g Gastrino Gouda riven ost
150 g gul lök, hackad/tärnad
Svartpeppar
Salt
Tillbehör:
Hamburgerdressing
Brioche hamburgerbröd
GÖR SÅ HÄR
1. Blanda tonfisk med riven ost och hackad/tärnad lök. Krydda försiktigt med salt och svartpeppar. Bearbeta blandningen, t.ex. med en sked, så tonfisken finfördelas och blandningen blir jämn.
2. Tag ca 75 g av blandningen och lägg den i hamburgerbrödet. Grilla i klämgrill på tillräckligt låg värme för att fyllningen ska hinna smälta lagom tills brödet får fin färg.
3. Servera varje burgare med ca 15 g hamburgerdressing.
Tips! Sätt din egen prägel på smörgåsen genom att t.ex. lägga på en skiva tomat, en klick dijonsenap eller tillsätta hackad dill eller selleri.